O NAMA

Produktivnost nova d.o.o. na hrvatskom tržištu djeluje već više od 20 godina. Izuzetno smo ponosni na našu dugogodišnju tradiciju i mnogobrojne suradnje ostvarene u preko 20 godina rada. Tim Produktivnosti nove čine redom mladi stručnjaci te smo ponosni na obiteljsku i prijateljsku radnu klimu u našem poduzeću. Naše primarne djelatnosti su proizvodnja namještaja po mjeri i lakiranje. Od materijala u izradi namještaja po mjeri koristimo masiv, MDF, iveral, corian, kerrock, compackt te druge materijale naravno zavisne o željama naših kupaca. S obzirom na našu dugogodišnju tradiciju, a u želji da moderniziramo poslovanje , Produktivnost nova je u 2019. godini osmislila brand STOL-ARIA i krajem 2020. godine Produktivnost nova će svoje proizvode plasirati pod nazivom STOL-ARIA.

STOL-ARIA za nas predstavlja prekretnicu u smislu modernizacije poslovanja, poboljšanja kvalitete i preciznosti izrade te ljubav prema dizajnu i najviše od svega ljubav prema izradi namještaja.

Ljubav prema proizvodu

Bilo da imate vlastiti nacrt ili trebate projektiranje prostorije po Vašim željama , prepustite se našim stručnjacima s punim povjerenjem. Ne samo da Vas možemo savjetovati o mogućnostima već imamo znanje i iskustvo kako bi Vaše želje i ideje pretvorili u stvarnost.